.

Üdv kedves látogató! Örülök hogy benéztél hozzám! Várlak szeretettel máskor is!

.

Üdv kedves látogató! Örülök hogy benéztél hozzám! Várlak szeretettel máskor is!

.

Üdv kedves látogató! Örülök hogy benéztél hozzám! Várlak szeretettel máskor is!

.

Üdv kedves látogató! Örülök hogy benéztél hozzám! Várlak szeretettel máskor is!

.

Üdv kedves látogató! Örülök hogy benéztél hozzám! Várlak szeretettel máskor is!

2012. szeptember 23., vasárnap

No para!!!

Kedves blog olvasó mindenki. Kérlek Titeket hogy ne haragudjatok rám, amièrt mostanában nem ontom a termékeket, de gőzerővel készülök a Határtalanul fesztiválra a pályamunkáimmal. Abból viszont még részleteket sem akarok felrakni. Maj ott a helyszínen egyben jobb lesz. És természetesen számítok a szavazataitokra. Előre is köszi!!! Mindenkinek szép vasárnapot!!!

Bemutató

Tegnap a Varrógépcentrummal tartottam a tatabányai hölgyekhez, ahol Berninával bemutatót tartottunk tűnemezelés és szabadgépi tűzés BSR-rel témában. Azon kívül ha valaki yoyot szeretett volna vásárolni, de gondjai voltak a leírással, abban is álltam a rendelkezésükre. Szerintem egész jó napot zártunk. Nekem tetszett. Köszönet a képekért Gabiczának és Gráma Margónak.

2012. szeptember 14., péntek

Tanfolyam

Kedves Mindenki!!!
Szeptember 18-án kedden, 15-18 óráig tűnemezelő (punching) tanfolyamot tartok a Varrógépcentrumban. A tanfolyamon megtanulhatjátok az alapfogásokat, kézi, gépi módszereket. Célom, hogy egy kész alkotással térjetek haza. Egy farmer neszeszert fogunk készíteni. Részletek, infó és jelentkezés: www.varrogepcentrum.hu
Mindenkit szeretettel várok.

2012. szeptember 8., szombat

Varrós tali után...

... Eszterkével átgurultunk a sportmax1-be. Teremdekorációk ezerrel. Örök hála neki a segítségért. Asszem még mindig ott dekkolnék.
Most egy kis ízelítő, holnap részletek...

Levendulás-cseresznyés keksz

Íme az isteni recept. Azt mondják sokáig eltartható. De sajnos még nem volt rá alkalom hogy kipróbáljam. Tehát szükség lesz hozzá:
40dkg liszt (én süteménylisztből szoktam),
20 dkg cukor,
2 csomag vanilliás cukor,
1 csomag sütőpor,
2 csipet só,
2 db tojás,
20 dkg vaj ( 2 csomag teavaj),
4 teáskanál levendulavirág,
2-3 evőkanál apróra vágott, aszalt gyümölcs.

A hozzávalókat összegyúrom, egy órára hűtőben pihentetem, majd sütőpapírra formázom, és közepes lángon 5-10 perc alatt pirosra sütöm. Végül még melegen beleforgatom levendulás porcukorba. Jó étvágyat hozzá!!

A levendulás porcukor úgy készül, hogy egy befőttesüvegbe teszek egy harmad rész levendulát, és két harmad rész porcukrot. Lezárom, összerázom, és 2-3 napig érlelem.